Sărbătoare în miez de Brumărel la Stălinești

Sărbătoare în miez de Brumărel la Stălinești

În miez de Brumărel, la Stălinești, când toți creștinii sărbătoreau Acoperemântul Maicii Domnului, la Căminul cultural, a avut loc trecerea în revistă, a colectivelor de artiști amatori. 
În prezența spectatorilor și a reprezentantului Secției de cultură - Nouă Sulița - Alexandru Demciucin, a fost prezentat un concert. 
Au deschis concertul, cele mai tinere și talentate interprete - Marina Cunițcaia și Nastea Barbacari, cu lucrări muzicale reușite, fiind aplaudate de public. Profesorul Școlii muzicale - Ion Zburliuc, cu orchestra sa, a produs o înviorare plăcută. Duetul de clarinetiști - tinerii interpreți - Andrei Jernovei și Miroslava Mihailișina au interpretat,  cu multă măiestrie o lucrare muzicală. Apoi Andrei Jernovei, a cântat la fluier un purpuriu de cântece moldovenești.
S-a prezentat la nivelul cuvenit și solistul Căminului cultural - Eugeniu Rusnac. Și autorul acestor rânduri, a interpretat două cântece de muzică ușoară, fiind aplaudat după merit. Pe parcursul concertului, membrii colectivelor de dans, au prezentat celor prezenți, două dansuri moldovenești. Celor prezenți, le-a rămas o impresie plăcută la finele acestei măsuri culturare.

Sergiu  Bespalco
Conducătorul  artistic, al Căminului cultural Stălinești.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii