Întâlnire de suflet cu domnul Andrei Colac la frumoasă aniversare de 80 de ani

Întâlnire de suflet cu Andrei Colac, fostul conducător al Căminului cultural din Costiceni, la frumoasă aniversare de 80 de ani.
În data de 31 ianuarie, în incinta bibliotecii centrale din localitatea Costiceni, cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani, a avut loc o întâlnire de suflet cu veteranul culturii Andrei Colac - cel care a muncit cu sârguință și abilitate timp de 35 de ani în funcția de director al căminului cultural din sat. Într-adevăr, în această perioadă, datorită acestei persoane marcante și juste, viața culturală s-a aflat la un nivel destul de lăudabil din toate punctele de vedere.
     La evenimentul solemn dedicate aniversării onorabile de 80 de ani a domnului Colac au participat în calitate de invitați toți cei care au fost mereu aproape în decursul activității profesionale, prieteni și colegi: primarul satului Costiceni Vladimir Lupoi, fostul conducător artistic al căminului cultural și iscusitul instrumentist Victor Rotari, omul de cultură - profesorul Deomid Savca, duet ul vocal-artistic Călin și Iulia Bidașcu, colegii de breaslă printre care Victoria Vataman, Zinaida Coșcodan, Serafima Corețcaia, Viorica Stanciu ș.a., precum și actualul director al Casei de cultură Dorin Captari și ziaristul (bloggerul) Sergiu Barbuța.
Întâmpinat de către musafiri cu pâine și sare, apoi cu călduroasele urări „Mulți ani trăiască!!!”, jubiliarul un pic emoționat a mulțumit amabil tuturor organizatorilor acestei frumoase întâlniri pentru posibilitatea de a se simți mereu aproape de oamenii frumoși din sat. Pe parcursul jubileului participanții au fost bine dispuși să-și umple cupa amintirilor cu cele mai sincere urări de bine, mai mult decât atât, musafirii și-au propus să-și reamintească de tinerețea lor tumultuoasă prin cânt și voie bună așa cum se cuvine omului cu suflet bun.

Comentarii

 1. Doina Motelica (facebook) multumim pentru articol si poze! avem un bunel exemplar!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cristina Berlinschii (facebook) La multi ani sanatosi familiei Colac! 🎂

  RăspundețiȘtergere
 3. Mihai Seremet (facebook) Felicitări și multă sănătate Omului de Cultură, Dlui Andrei Colac! La mulți Ani!

  RăspundețiȘtergere
 4. Cristina Colac (facebook) Multumim din tot sufletul pentru urari! Multa sanatate sa ii dea Dumnezeu bunicului noastru!

  RăspundețiȘtergere
 5. Lidia Captari (odnoklassniki) Frumoasa aniversare.La multi ani Dlui Andrei Colac.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu