Poetesa Zinaida Smochină-Rotaru la o frumoasă aniversară de 75 de ani

La mulți ani stimată doamnă!!! Zinaidă Smochină-Rotaru
*******************************************************************
Toatele florile primăverii vor înflori pe data de 28 martie a.c. în buchetul frumosului jubileu de 75 de ani a mult stimatei doamne, Zinaida Smochină-Rotaru. 
Delicată, sfătoasă, gingașa, cu suflet blând ca vara, doamna scriitoare este bine-cunoscută, iubită de toți copiii și stimată de toți consătenii. În această zi, noi familia Bidașcu și Barbuța o felicităm cu mare drag ridicând paharul sus și urându-i sănătate multă, fie ca familia și casa dumneaei să fie luminată de soarele împlinirilor.
Stimată doamnă Zinaidă:
Dumnezeu să vă blagoslovească
Cu mila sa cerească,
Să vă dea unire-n casă
Și tot binele pe masă.
La mulți ani cu sănătate,
Da-va-r Dumnezeu de toate,
Mulți ani să ne trăiți
Încă mulți ani fericiți,
Mai scrieți, mai povestiți
Căci noi cu drag vă citim,
Să mai scrieți poezii
Pentru vârstnici și copii,
Asta-i tot ce vă dorim
Vă stimăm și vă iubim,
La mulți ani!
***************************************************
Poetesa populară Zinaida Smochină-Rotaru
         la o frumoasă aniversară de 75 de ani
În ziua de 28 martie a.c., bine-cunoscuta scriitoare de poezii pentru cei mici din satul Costiceni, Zinaida Smochină-Rotaru, și-a sărbătorit cea de-a 75 aniversare. 
În această zi de primăvară, frumosul jubileu a avut parte de o surpriză nostimă. Cu stimă și respect, cu urări de bine și sănătate, pline de cele mai frumoase și călduroase gânduri, au venit s-o felicite pe doamna scriitoare mai multe persoane din sat. 
Desigur, printre cei care primii au dat „buzna” în casa poetesei, au fost cei mai activi cititori ale creației sale poetice, energicii elevi din clasa a 1-a „B” cu predare în limba română de la ȘCG Costiceni, însoțiți de diriginta lor Alexandra Rața. Cu urări de bine, s-a alăturat invitaților cea mai fidelă prietenă a poetesei, președinta organizației veteranilor din Costiceni, Zinaida Coșcodan. Din partea autorităților locale, cu un mesaj de felicitare a venit doamna Valentina Caba - secretara primăriei Costiceni. La fel, la frumoasa sărbătoare au fost prezenți lucrătorii bibliotecilor și a căminului cultural din sat, precum și autorul acestul text, bloggerul Sergiu Barbuța.

Comentarii

  1. Rigo Inna (facebook) La mulți ani, doamna Zinaida!Să aveți parte de sănătate, bucurii, împliniri si multa liniste sufletească.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina Vasiliu (facebook) La multi ani nasa!!! Va dorim multa sanatate, liniste sufleteasca si fericire!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu