Eleva Irina Bercea din Costiceni a câștigat locul III la Concursul „Tânărul pianist” din Cernăuți

Eleva Irina Bercea din Costiceni a câștigă locul III la Concursul „Tânărul pianist” din Cernăuți
Ei ne duc faima satului în lume!

Irina Bercea, o elevă talentată ce învață în clasa a II-a la Școala de Muzică pentru copii din Costiceni, a fost recent premiată cu locul III la prestigiosul concurs „Юний піаніст” (Tânărul pianist).

Concursul, care a avut loc pe 29-30 martie a.c., a reunit peste 140 de elevi de la școlile de muzică și artă din întregul ținut.

Obiectivul acestui concurs este de a încuraja elevii să se implice în activități de interpretare muzicală și să își îmbunătățească nivelul lor profesional. Participanții au interpretat piese solo, lucrări polifonice și lucrări de mari dimensiuni, sub supravegherea unui juriu format din profesori din cadrul Colegiului de Artă „Isidor Vorobchevici” din Cernăuți.

Irina Bercea, ce a fost ajutată să se pregătească pentru concurs de profesorul Pintilie N. Cladnițchi, a impresionat juriul cu abilitățile ei de interpretare și a câștigat locul III la acest concurs prestigios.

Concursul „Юний піаніст” a fost organizat de Centrul de Cultură și Artă din Bucovina, care a făcut posibilă această competiție de înaltă calitate pentru tinerii muzicieni. Eforturile lor de a promova și a sprijini cultura și artele în regiunea Cernăuți sunt cu adevărat admirabile.

Publicația „Valea Prutului” o felicită pe Irina și pe profesorul ei, dl. Cladnițchi, pentru efortul și talentul lor și le dorim mult succes în continuare în cariera lor muzicală!

Valea Prutului

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii