Să dăm Restart purtărilor vieții...

Să dăm Restart purtărilor vieții...

Fiecare om are nevoie de un restart periodic. Atunci când suntem obosiți și istoviți, ne împovărăm și ulterior lăsăm mâinile în jos, atunci e necesar să apăsăm butonul de restart. Restartul înseamnă de fapt eliberarea minții de tot ce ne apasă și pur și simplu de tot ce e rău. Să putem trăi ziua de azi și cu bune și cu rele, fără să ne lăsăm afectați de trecut sau de viitor. Să zâmbim atunci când e nevoia, să plângem atunci când inima ne cere aceasta, precum și să oftăm pentru descărcarea sufletului. Restartul înseamnă să facem liniște atât în noi, când și în cei din jurul nostru. Să putem trăi clipa actuală, fără a tresări cu gândul la ceva neașteptat. Restartul îl dăm atunci când ajungem la capătul problemei, fără a-i găsi soluții. Atunci ne îndepărtăm, facem un pas într-o parte și îl lăsăm pe Dumnezeu să facă ce crede El de cuviință. Restartul mai este și atunci când nu mai știi ce să faci din cauza problemelor, dar totuși stai respirând adânc și te liniștești.

Să dăm restart lucrurilor și purtărilor urâte, ne mai luând în seamă ceea ce vorbește lumea de bine sau de rău, fiindu-ne indiferent opiniile altora, deoarece nimeni nu cunoaște în totalitate istoria vieții noastre.

Restartul e și atunci când te apuci din nou de scris, deși degetele nu se mișcă atât de repede pe tastatură, nemaifiind obișnuite cu arta scrisului.

Așa că i-am dat Restart...

Preot Igor Andronachi

18.09.2018

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii