Atunci când mulțumim, Dumnezeu ne dăruiește mai mult


În fiecare zi din viața noastră, Dumnezeu are câte un cuvânt pentru noi. Mereu vrea să ne spună ceva, chiar dacă uneori ni se pare că El tace. Fiecare zi este un dar a lui Dumnezeu, și orice ne stă nouă în calea vieții noastre zi de zi, la fel este un dar a lui Dumnezeu. 

Pentru că El este pretutindeni, și fiecare incident prin care trecem este menit să ne îmbogățească viețile, chiar și atunci când devin grele. Fiecare pas din viața noastră ne mută către un viitor mai bun. Tot ce trebuie să facem este să-i spunem ce este în mintea noastră și ce simțim. Acest lucru se întâmplă prin rugăciune. 

Te rogi? Dacă o faci, cât îi spui lui Dumnezeu ? El vrea să știe ce are inima ta, astfel încât să-ți potolească fricile și să le înlocuiască cu speranță. 

Când totul din jurul nostru pare să se distrugă și când chiar cădem noi înșine, dragostea lui Dumnezeu nu cade. Așa cum El numește fiecare stea din cer după nume, El ne cunoaște și pe fiecare dintre noi, nu doar după numele noastre, ci El cunoaște adâncurile inimilor noastre.

Amintiți-vă întotdeauna că nu sunteți niciodată singuri; Dumnezeu este cu noi în fiecare secundă a vieții. El nu uită niciodată. Dumnezeu nu uită niciodată nimic sau pe nimeni. El vrea ca noi să venim la El și să-I spunem totul despre dorințele și grijile inimilor noastre, dar apoi vrea să avem încredere; credeți pe deplin și credeți că El va face ceea ce este mai bine pentru noi. 

El nu va uita niciodată să ne ocrotească. Niciodată nu a încetat asta. Dacă există o problemă, și nu găsim nici o soluție, atunci ne amintim despre Dumnezeu. Dar am încercat vreodată să-i mulțumim lui Dumnezeu fără niciun motiv? 

Pentru că ar fi bine să-i mulțumim lui Dumnezeu din anumite motive, cum ar fi dorința împlinită sau problema rezolvată. Deci, ia-ți timp și mulțumește lui Dumnezeu fără nici un motiv. Mulțumesc Domnului pentru încredere și credință, Mulțumesc Domnului pentru toate lucrurile bune, Mulțumesc Domnului pentru viață!
Pentru Valea Prutului
Preot Igor Andronachi,
parohul bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Movila
12 martie 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii