Eleva Ecaterina Bilic din Costiceni a prezentat obiceiul tradițional de preparare a cozonacului de Paști

Zilele trecute s-a încheiat concursul național de arte „Жовто-блакитне серце” (în română „Inima galben-albastră”).

La acest concurs a participat eleva Ecaterina Bilic din Costiceni, care a câștigat premiul II (categoria de vârstă 4-6 ani) pentru originalitatea sa de a reda obiceiul de preparare a cozonacului tradițional de Paști (pască).

Ecaterina a demonstrat o abilitate impresionantă de a transmite emoții, fapt care a făcut-o să iasă în evidență în fața juriului, iar reușita ei nu poate decât să bucure Școala de muzică din Costiceni pe care eleva o frecventează. 

Ea a concurat cu pasiune și determinare, demonstrând că și cei mai mici dintre noi pot avea o mare influență în lumea artei. Deși locul doi poate părea un pic dezamăgitor, Ecaterina este bucuroasă și mândră de performanța sa, fiind recunoscută pentru talentul său artistic la nivel național.

Scopul acestui concurs este de a descoperi și de a promova talentele artistice în rândul copiilor și tinerilor, precum și de a spori interesul pentru cultură și artă. Această competiție recunoaște și celebrează tinerii artiști din întreaga Ucraina și a atras concurenți talentați din toate colțurile țării.
Valea Prutului

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii