Atunci când Dumnezeu a vrut să creeze perfecțiunea, a creat MAMA.

Atunci când Dumnezeu a vrut să creeze perfecțiunea, a creat MAMA. A zămislit-o cu grijă, cu blândețe și cu mare măiestrie. A făurit-o pe EA, acel unic izvor nesecat de iubire, înțelepciune și dăruire profundă. De când e doar un boț de om și până ajunge-a fi „om mare”, nu vă gândiți că sentimentele mamei se schimba. Dimpotrivă. Eforturi necontenite, griji și gândul Oare am făcut destul? Oare puteam face mai bine?
Cam așa decurge viața unei mame; dar nu se plânge niciodată, pentru că, indiferent de ce sacrificii ar face, la sfârșitul zilei, oftează ostenita, dar surâde la gândul că-si știe puii în siguranță și împliniți. Nimic nu e prea greu, niciodată nu e prea mult. Orice bătaie a inimii și orice răsuflare e pentru copii.
Opriți-vă pentru o clipă din ce faceți și gândiți-va la mamele voastre. De când nu le-ați mai spus că le iubiți? De când nu v-au auzit apreciindu-le? Când le-ați sărutat ultima oară mâinile? Acele mâini care, v-au legănat și ocrotit atunci când era nevoie... Când le-ați șters ultima oară lacrima din colțul ochiului? Niciodată nu e prea târziu... Până nu e prea târziu... La mulți ani mamelor din lumea-ntraga! La mulți ani, mama! Te iubesc, mama.
Semnat: Inna Rigo (fiică, femeie, mamă)
colaboratoarea blogului COSTICENI.INFO
Sibiu, România
Foto: Cristina Nichitus Roncea

Comentarii

  1. Валентина Волканеску (odnoklassniki) Какие прекрасные истины, спасибо Вам ребята...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Activitățile noastre

Fototeca Valea Prutului (Fotografii Vechi)

Hărți vechi

Statistici

Free counters!

Parteneri media