Atunci când Dumnezeu a vrut să creeze perfecțiunea, a creat MAMA.

Atunci când Dumnezeu a vrut să creeze perfecțiunea, a creat MAMA. A zămislit-o cu grijă, cu blândețe și cu mare măiestrie. A făurit-o pe EA, acel unic izvor nesecat de iubire, înțelepciune și dăruire profundă. De când e doar un boț de om și până ajunge-a fi „om mare”, nu vă gândiți că sentimentele mamei se schimba. Dimpotrivă. Eforturi necontenite, griji și gândul Oare am făcut destul? Oare puteam face mai bine?
Cam așa decurge viața unei mame; dar nu se plânge niciodată, pentru că, indiferent de ce sacrificii ar face, la sfârșitul zilei, oftează ostenita, dar surâde la gândul că-si știe puii în siguranță și împliniți. Nimic nu e prea greu, niciodată nu e prea mult. Orice bătaie a inimii și orice răsuflare e pentru copii.
Opriți-vă pentru o clipă din ce faceți și gândiți-va la mamele voastre. De când nu le-ați mai spus că le iubiți? De când nu v-au auzit apreciindu-le? Când le-ați sărutat ultima oară mâinile? Acele mâini care, v-au legănat și ocrotit atunci când era nevoie... Când le-ați șters ultima oară lacrima din colțul ochiului? Niciodată nu e prea târziu... Până nu e prea târziu... La mulți ani mamelor din lumea-ntraga! La mulți ani, mama! Te iubesc, mama.
Semnat: Inna Rigo (fiică, femeie, mamă)
colaboratoarea blogului COSTICENI.INFO
Sibiu, România
Foto: Cristina Nichitus Roncea

Comentarii

  1. Валентина Волканеску (odnoklassniki) Какие прекрасные истины, спасибо Вам ребята...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu