Zi de sărbătoare la Mahala

Zi de sărbătoare la Mahala

Zilele trecute lucrătorii Căminului cultural din comuna Mahala, raionul Noua Suliță, au organizat un concert de zile mari, o dare de seamă a activităților culturale desfășurate în cursul anului 2017.
În prezența numeroșilor spectatori, concertul de dare de seamă a fost susținut de tinerii artiști amatori, care prin intermediul cântecului strămoșesc românesc au evocat dragostea pentru limba maternă și plaiul natal.
De asemenea, la eveniment a asistat președintele comunității teritoriale unite Mahala, doamna Elena Nandriș, precum câțiva oaspeți și jurnaliști din centrul raional, printre care și doamna Victoria Plevan, colaboratoare la Secția Raională de Cultură Noua Suliță.
În cadrul acțiunii culturale membrii echipei locale de fotbal, care au câștigat trofeul  Ligii Campionilor regiunii Cernăuți-2017, au fost premiați din partea primăriei comunei Mahala cu trofee și diplome de onoare.
La final doamna Elena Nandriș a ţinut să le mulţumească tuturor spectatorilor pentru prezenţa, urându-le sănătate, bunăstare şi prosperitate în casă.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii