Minte sănătoasă într-un corp sănătos. La Forosna a fost inaugurat un teren de sport multifuncţional

Un teren de sport multifuncțional a fost inaugurat sâmbăta trecută în localitatea Forosna. Terenul a fost construit timp de trei luni grație implicării și contribuției băștinașilor plecați din localitate - Iurie Pâslari, care actualmente locuiește la Cernăuți și Iurie Dârda - stabilit cu traiul în Republica Moldova.

Obiectul este amplasat în preajma grădiniței și școlii din localitate, fiind acoperit cu cu gazon sintetic și construit conform celor mai moderne tehnologii. Întrucât este un teren de sport multifuncţional, pe acesta se pot desfăşura şi practica sporturi precum: fotbal, tenis şi baschet. Este de asemenea, dotat cu instalație de nocturnă LED, făcându-l funcțional și după lăsarea întunericului.

La ceremonia de deschidere au fost prezenți zeci de cetățeni, reprezentanți ai autorităților locale, numeroși amatori ai sportului cu balonul rotund, tineri și copii.

După deschidere și sfințirea terenului a avut loc o competiție sportivă cu participarea echipelor de Juniori și Seniori din localitate și satele vecine.

Valea Prutului




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii