16 copii din Șendreni au beneficiat de o excursie fenomenală în munții Carpați

16 copii din localitatea Șendreni, raionul Noua Sulița
au beneficiat de o excursie fenomenală în munții Carpați.
La mijlocul lunii septembrie, în preajma Zilei mondiale a turismului, 16 copii din localitatea Șendreni (Dranița), elevi în clasele 9-11-a de la școala de cultură generală din localitate, au întreprins o excursie de trei zile la munte.
Tastează „Vezi mai Departe” pentru a vizualiza toate fotografiile

Itinerarul turistic a fost organizată și stabilit de domnul Valeriu Rurac, director-adjunct la Școala din Dranița. Tinerii, călăuziți de domnul profesor, prin curaj, îndrăzneală și dragoste față de mediul ambiant, au reușit să „cucerească” vârful carpatin, ajungând până pe muntele Goverla.
Roman Zubac, unul dintre elevii școlii, pasionați de aventurile montane, ne-a povestit că peisajul miraculos al natural și al munţilor Carpaţi este un bun motiv pentru a îndrăgi țara în care trăiești și frumusețile ei.
- Am avut niște impresii deosebite legate de acest itinerar turistic. Clipele petrecute împreună cu prietenii mei vor rămâne mereu o frumoasă amintire. Îi mulțumesc din tot sufletul domnului profesor Valeriu Rurac, care a depus eforturi deosebite organizând această exursie, dându-ne chiar o adevărată lecție de viață, a subliniat tânărul Roman Zubac.
Sergiu Barbuța

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii