Întâlnire emoționantă a promoției 1987 de la Școala medie din Costiceni


Prima sâmbătă din luna lui februarie este declarată, tradițional „Ziua întâlnirii cu absolvenții”, ziua în care absolvenții instituțiilor de învățământ își dau întâlnire cu foștii colegi.

Au trecut 33 de ani de când absolvenții promoției 1987 de la Școala medie din Costiceni și-au luat rămas bun de la școală, iar recent foștii colegii de bancă și-au dat întâlnire, departe de casă, tocmai în orașul Milano.

Ca orice întâlnire de acest fel, revederea colegilor a fost emoționantă. Absolvenții promoției 1987, una de mare valoare, s-au revăzut și au depanat cu nostalgie și mult drag frumoșii ani de școală. Și-au reamintim de profesori, de vreun coleg mai hazliu ori de bucuriile pe care le aveau împreună, pentru că în acei ani erau uniți, știau să se bucure de fiecare clipă.

Acei ani frumoși de liceu au format caractere frumoase, oameni care știu ce este munca, onestitatea, dar și bucuria de a fi împreună unii cu alții chiar și după treizeci de ani, și acest lucru se vedea pe fețele tuturor.

Cu toate că soarta îi poartă departe de baștină, absolvenții s-au simțit bine împreună, bucurându-se de reîntâlnire și de cei cu care au petrecut frumoșii ani din adolescență. Aceste momente sunt de neuitat.


La final foștii colegi de bancă au căzut de acord ca această întâlnire trebuie să devină o tradiție anuală.
Valea Prutului

Revedere după 30 de ani cu profesoara Ludmila Constantinovna

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii