Sala de sport „Haiduc” a fost deschisă la Mahala




Sala de sport „Haiduc” a fost deschisă la Mahala
Ai noștri întotdeauna se slăveau prin realizări remarcabile în sport. Acest pământ a cultivat o sumedenie de personalități cu caracter puternic, oameni talentați cu un potențial văluros sportiv.
Realizările sportivilor noștri la jocurile olimpice sau la alte competiții, au adus regiunii noastre mândrie și glorie nemărginita, credibilitate, celebritate și stimă în toată Ucraina.
De aceea, comunitatea amatorilor de sport din satul Mahala în frunte cu Gheorghe Axanie, mai bine
de un an de zile au reconstruit cazangeria locală, care timp de două decenii se afla într-o stare avariată.
Astfel cazangeria a fost transformată într-un club superb de sport și-n weekend-ul trecut, cu sprijinul autorităților locale, într-un mod solemn, proaspăta încăpere sportivă a fost deschisă și botezată în voinicescul cuvânt „Haiduc”.
Pentru a realiza această nobilă și frumoasă dorință, la clacă a participat toată comunitatea, adunând bani și materiale de construcții.
Clădirea dată în exploatare, este complet utilată, caldă și confortabilă, dar cel mai important lucru este voința locuitorilor de-a face antrenament în ea. Clubul sportiv va avea mai multe secțiuni, printre care: sala de fitness, secțiunea de dozo, box și altele.
Primarul localității Elena Nandriș a salutat participanții acestei festivități și tuturor celor implicați în procesul de reconstruire le-a înmânat diplome.
Sergiu Barbuța
Foto: Вся Новоселиччина

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii

Comentarii