Un tânăr de 14 ani din Forosna a salvat din clădirea înflăcărată pe cei 4 frățiori ai săi

Un tânăr de 14 ani din satul Forosna (raionul Noua Sulița) a salvat din clădirea înflăcărată pe cei 4 frățiori ai săi
În data de 11 februarie, la ora 7:49 dimineața, într-o casă din satul Forosna (raionul Noua Sulița) a izbucnit un incendiu devastator, suprafața totală căruia a fost de 70 de metri pătrați informează Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență din regiunea Cernăuți.
În casă respectivă locuia o familie numeroasă de refugiați din regiunea Lugansk. La moment, după cum sa dovedit, în casa devastată se aflau 5 copii în vârsta de 14, 8, 4 și 2 anișori. Dimineața, părinții copiilor preocupați de diferite nevoi, au plecat în sat, iar copii au rămas singurei acasă. Oleg, băiatul cel mai mare, simțind mirosul de fum în casă și flăcări în pod, a reacționat imediat. Scoțând în siguranță afară pe toți, tânărul s-a adresat vecinilor după ajutor. Povestindu-le cele întâmplate, oamenii la rândul său au chemat pompierii. 
        După intervenția salvatorilor, focul a fost eliminat. În fața locului de asemenea a sosit un echipaj al ambulanței, care a acordat tânărului băiat o asistență medical. Incendiul a distrus toate obiectele de uz casnic. Cauza preliminară a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii