Festivitatea de încheiere a anului școlar la școala de muzică din Costiceni

Festivitatea de încheiere a anului școlar 
      la școala de muzică din Costiceni
La 26 mai 2016, într-o atmosferă deosebită și emoționantă, elevii și profesorii școlii de muzică din Costiceni, împreună cu filialele din Dranița, Vancicăuți și Mămăliga, s-au adunat în incinta căminului cultural, pentru a participa la încheierea promoției 2015 - 2016. 
Tradiționala festivitatea de încheiere a anului școlar a început cu un discurs rostit de domnului director Ion Dogolici. Dumnealui a apreciat activitatea din acest an școlar a elevilor școlii de muzică, acordându-i diplome celor merituoși. În mod egal, diplome de onoare, dar și certificate au primit cei 18 absolvenți.
La eveniment, alături de elevi, părinți și colectivul școlii de muzică au participat și șefa Secției de Cultură, Religie și Naționalități din cadrul Administrației Raionale de Stat Noua Sulița, doamna Angela Nichitina și primarul satului Costiceni, domnul Vladimir Lupoi. Șefa casei raionale de cultură, a rostit un cuvânt de salut, după care a înmânat profesorilor școlii diplome de excelență pentru activitatea fructuoasă desfășurată pe tărâmul educației muzicale în decursul întregului an.
În mod tradițional, după partea festivă elevii și profesorii școlii de muzică au pregătit un excelent program cultural de cântece și melodii tradiționale și clasice. Pe parcursul evenimentului, fiecare elev și-a dovedit talentul și dragostea față de muzică, iar publicul a rămas alături de ei până la ultimele acorduri.

Sergiu Barbuța
corespondent BucPress în raionul Noua Sulița
 
 
 
 
 
 

    



   
 
 
 


 


 


 
 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii