Acțiunea ecologică „Să ajutăm păsările în timpul iernii”

Acțiunea ecologică „Să ajutăm păsările în timpul iernii”
Pentru a altoi dragostea faţă de natură, dezvoltând o purtare umană faţă de păsări şi dezvoltarea acţiunilor practice de protecţie şi conservare a avifaunei în decursul lunii ianuarie, la liceul raional din Noua Suliţă, elevi claselor 1-11-a s-a pregătit în mod activ pentru acţiunea ecologică „Să ajutăm păsările în timpul iernii”.

Şi iată că în data de 29 ianuarie, în cadrul proiectului ecologic „Să ocrotim natura!”, campania noastră s-a desfăşurat vesel şi amuzant. Sarcina concursului a fost de a confecţiona hrănitoare pentru a proteja prietenii noştri mai mici în timpul iernii.

Sperăm că hrănitoarele noastre vor fi pe plac păsărilor şi ele cu plăcere le vor frecventa.

Tinerii ocrotitori ai păsărilor şi părinţii lor au avut o atitudine responsabilă şi creativă faţă de acest lucru. Participanţii au experimentat cu materialele, formele, dimensiunile şi stilurile. Au confecţionat hrănitoare din lemn, carton, sticle de plastic, materiale naturale ş.a. Hrănitoarele s-a primit frumoase şi diverse.

Suntem recunoscători organizatorilor şi participanţilor la acţiune. Dorim să participăm şi-n continuare la măsurile de conservare a naturii ţinutului nostru.

Cuvântul Adevărului

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii