Un grup de profesori din județul Suceava, în vizită la Mahala

Un grup de profesori din județul Suceava, în vizită la Mahala


Primăria comunei Mahala, în frunte cu doamna primar Elena Nandriş, a primit vineri, 16 noiembrie, vizita unui grup de cadre didactice din județul Suceava, România.

Din delegația suceveană au făcut parte 60 de cadre didactice, profesori de educație fizică, conduși de domnul Dumitru Irimia, profesor la Şcoala Gimnazială Nr.3 din Suceava și vicepreședinte al Alianței Sindicatelor din Învățământ, filiala Suceava.

Oaspeții, însoțiți de reprezentanții autorităților publice locale, cadrele didactice și lucrătorii din domeniul culturii, au depus flori la bustul Aniței Nandriș, au asistat la o lecție deschisă desfășurată la Școala medie „Grigore Nandriș”, apoi, au avut ocazia să urmărească un spectacol de muzică populară susținut de micii artiști măhăleni.

În scopul realizării unor schimburi de experiență în domeniul educației, între instituțiile de învățământ din Mahala și județul Suceava au fost încheiat două protocolare de colaborare.

Totodată, profesorii suceveni au donat școlilor din Mahala cărți, mingi de volei, baschet și fotbal, palete pentru ping-pog și rachete de badminton.
Valea Prutului













Trimiteți un comentariu

0 Comentarii