Spectacol muzical la Vancicăuți, de Anul Nou pe stil vechi

Spectacol muzical la Vancicăuți, de Anul Nou pe stil vechi 
(13 ianuarie 2018)
Locuitorii satului Vancicăuți au întâmpinat Anul Nou pe stil vechi cu un concert de excepție, susținut de copiii și tinerii artiști din localitate, la care s-au alăturat și oaspeți de mare renume din orașul Cernăuți.
Evenimentul s-a desfășurat la Casa de Cultură și a adunat laolaltă o mulțime de spectatori: copii, părinți, bunici. Prima parte a manifestării a început cu un cuvânt de salut din partea Auricăi Foca, secretarul Consiliului sătesc Vancicăuți și Ștefan Gligor, directorul companiei agro-industriale private „Spicușorul de Aur”, o persoană renumită pentru contribuția adusă în dezvoltarea și progresul comunității locale.
Pe scenă au evoluat atât copiii de la Grădinița „Fluieraș”, cât și elevii de la Școala medie de cultură generală, care au avut în repertoriu cântece specifice sărbătorilor de iarnă, colinde, urături, dar și dansuri tradiționale românești.
În a doua parte a manifestării,  organizatorii au pregătit spectatorilor o surpriză frumoasă. Pe scenă căminului cultural au urcat interpreții Taisia Strugar, Igor Rață, Veronica Schițco, membrii Orchestrei de muzică populată „Plai”, dirijată de artistul emerit al Ucrainei Nicolae Hacman, precum și Grupul de dansatori ai Ansamblului academic emerit bucovinean de cântece și dansuri „A. Kușnirenko” de la Filarmonica regională.

Partea I
Partea II



















Trimiteți un comentariu

0 Comentarii