La Răchitna a fost inaugurat un teren de sport multifuncțional cu gazon sintetic

Duminică, 20 septembrie a.c, la Răchitna a fost inaugurat un nou teren multifuncțional de sport cu gazon artificial și dotat cu instalație de iluminat nocturn. Momentul festiv a avut loc în prezenţa unui public numeros, format atât din localnici cât și din reprezentanți ai administrației publice locale și regionale.

Terenul este împrejmuit şi se poate adapta mai multor tipuri de sport, iar copiii din localitate și nu numai își pot desfășura antrenamentele în cele mai bune condiții. Lucrările de amenajare a terenului sportiv au demarat în luna noiembrie a anului trecut, iar investiția care se ridică la aproape 1 milion 400 mii de grivne a fost realizată din Bugetul de stat (400 mii de grivne), Bugetul local al comunei Noua Suliță (200 mii de grivne) și banii colectați de la localnici (500 mii grivne, inclusiv circa 250 mii de la președintele companiei agro-industriale „Avangard” Mihai Popov). 

Imediat după inaugurare terenul multifuncţional a găzduit prima activitate sportivă. În noua locaţie destinată competiţiilor sportive s-a desfășurat un turneu de mini-fotbal în cadrul căruia s-au confruntat echipele FC Dinăuți, FC Marșinți, FC Noua Suliță și FC Răchitna. Echipele oaspeților s-au apărat bine, dar victoria totuși a aparținut echipei gazdă.
Valea Prutului



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii