Competiții sportive la Stroiești și Răchitna


Zilele trecute, cu ocazia Zilei lucrătorilor în domeniul culturii fizice și sportului din Ucraina, în comuna Noua Suliță au fost organizate două competiții sportive de minifotbal și tenis.

Turneul de minifotbal s-a desfășurat în localitatea Răchitna, pe terenul acoperit cu gazon sintetic, inaugurat în urmă cu un an. În cadrul evenimentului sportiv s-au confruntat echipele FC „Răchitna”, FC „Vresler-Boys” (Răchitna), FC „Spicușorul de Aur” (Stroiești), FC „Marșinți”, FC „Tărăsăuți” și FC „Stălinești”.

Cu prilejul acestui turneu participații au fost felicitați de viceprimarul comunei Noua Suliță, Ruslan Maidanschi, şi starostele satului Răchitna, Vitalie Chiorescu.

Cu același prilej, timp de trei zile, satul Stroiești a găzduit un campionatul de tenis în cadrul căruia s-au întrecut 14 sportivi locali.

Pe primul loc s-a clasat Ruslan Toma, pe locul II s-a situat Igor Bilic, iar locul III a revenit lui Victor Zderciuc - organizatorul campionatului.

Câștigătorii au fost premiați de șeful Departamentului pentru Cultură, Sport, Familie și Tineret Noua Suliță, Mihailo Kozubovki.

Valea Prutului

Comentarii

Activitățile noastre

Fototeca Valea Prutului (Fotografii Vechi)

Hărți vechi

Statistici

Free counters!

Parteneri media