Grigore Gherman - CD-ul „Grigoraș din Bucovina” (Ascultă Online)

Grigore Gherman - CD-ul „Grigoraș din Bucovina”
(Ascultă Online)
Un element autentic al vieții noastre a fost și este muzica tradițională, folclorul strămoșesc, doinele și baladele. Secole la rând oamenii de la țară cu ajutorul lor și-au îmblânzit neîncetat sufletele necăjite.
Mult stimați cititori și prieteni ai blogului nostru, astăzi am onoarea să pun la dispoziția dvs. un CD excepțional de cântece populare românești al renumitul interpret de muzică populară, profesor de canto și pian originar din zona Cernăuțiului, Grigore Gherman.
Născut la 23 iunie 1987 în satul Pasat (raionul Herţa), Grigore Gherman este un tânăr cu o valoare artistică extrem de talentată. Înzestrat de bunul Dumnezeu cu o capacitate cultural-artistică formidabilă Grigore reușește să aducă voie bună în sufletul celor care îl ascultă. 
         Este un interpret care reprezintă cu mândrie Bucovina și regiunea Cernăuți în întreaga lume. Cu un repertoriu muzical ales, tânărul Grigore Gherman își exprimă vocația sufletului său în cele 23 de cântece îmbinate frumos pe CD-ul: „Grigoraș din Bucovina!”. Ele sunt rodul unei iubiri de glie și neam al autorului pe care le prezentăm mai jos.
Toate drepturile asupra materialului audio sunt rezervate de autor. 
Pentru a începe audiția vă rugăm să pauzați postul de Radio.
Vă dorim audiție plăcută!

Comentarii