Desenele copiilor nouasulițeni, expuse la Ungheni


Palatul de Cultură din Ungheni, Republica Moldova, găzduiește o expoziție a desenelor copiilor cu genericul „Lumea mea inteligentă/ My smart world”. Expoziția se desfășoară în cadrul concursului internațional de creație artistică „Ungheni și orașele înfrățite”.

În total au fost expuse 36 de lucrări ale copiilor din cinci orașe înfrățite cu municipiul Ungheni: Nanchang (China), Iași (România), Noua Suliță (Ucraina), Jonisckis (Lituania), Andrezieux – Boutheon (Franța), precum și din Ungheni.

Printre lucrările expuse se numără și creațiile plastice ale elevilor Școlii de Artă din comuna Noua Suliță - Valeria Șmidt, Tatiana Prepelița, Iana Iancova, Daniela Arsenii, Adriana Stefliuc și Ana Litvin.

Un juriu format din specialiști a evaluat fiecare lucrare în parte, iar în zilele următoare vor fi stabiliți finaliștii și învingătorii acestei expoziții-concurs.

Lucrările copiilor au fost plasate pe pagina de Facebook al Primăriei municipiului Ungheni, iar câștigătorii vor fi aleși prin votul utilizatorilor.

Cei care doresc să-i susțină pe elevii nouasulițeni sau să aleagă cea mai îndrăgită lucrare, pot accesa linkul respectiv (facebook.com/ungheni.md/posts/5174714529211948).

De subliniat că orașul Noua Suliță a semnat un acord de înfrățire cu municipiul Ungheni în anul 2014.

Valea Prutului
Comentarii

Activitățile noastre

Fototeca Valea Prutului (Fotografii Vechi)

Hărți vechi

Statistici

Free counters!

Parteneri media